Kurser

Jeg tilbyder forskellige kurser og kan skræddersy et kursusforløb til din organisations behov.

Dagkursus

Retorik og personlig meningsdannelse

Vores holdninger danner baggrund for de valg vi træffer – også på det politiske plan. Men hvad er en personlig holdning og hvordan opstår den? Og ikke mindst: hvordan kan vi påvirke en holdning retorisk? På kurset arbejder vi med, hvordan vælgerne danner deres holdning og hvordan det er muligt at påvirke deres politiske mening gennem retoriske virkemidler.

Et folketingsvalg står for døren og mere end nogensinde før, synes fronterne at være skarpt trukket op. Den politiske polarisering er nået op på hidtil usete højder, men på trods af skarpt retorisk skyts, er der ikke store udsving i meningsmålingernes stemmefordeling. Handler det om at vinde debatten eller er der noget andet der retorisk set er mere effektivt? Vi stiller skarpt på spørgsmålet.

Sammen med sprogfilosof Jacob Jarlskov gennemgår jeg temaet fra holdning til virkemidler. Der vil blive lagt særlig vægt på analyse, retorisk strategi, appelformer og argumentation. Som deltager arbejder du med retorikken igennem aktiviteter og cases for til sidst at afprøve det lærte i en retorisk situation.

I løbet af dagen, vil du have vundet større indsigt i vælgernes personlige meningsdannelse og hvad du kan gøre for at påvirke deres holdning. Du vil have øvet effektive virkemidler og stå stærkere i kampen om vælgernes gunst.

Kurset kan skræddersys til særskilte organisationer og kan bookes ved direkte henvendelse eller gennem dit PA eller kommunikationsbureau.

max. 10 deltagere pr. kursus
Pris: Kr. 19.500 (ex. moms)
Uden lokalefaciliteter