Iværksættere

Iværksætteri er primært et mindset. Et mindset, der som udgangspunkt er udviklende, risikovillig og vedholdende. En udfordrende karrierevej, der kan tage pusten fra mange. Som coach kan jeg bl.a. hjælpe dig til nye perspektiver på innovation, forhindringer og tilbageslag, så du med ny indsigt kommer styrket videre til succes.

Din styrke

Som iværksætter står du alene i en meget kompleks periode i dit liv. Du gør brug af alle dine ressourcer og hele din styrke til at nå i mål med dit virksomhedsprojekt. Du går passioneret til opgaven, fokuseret på visionen og målet forude; De gode ideer blomstrer og du roser med rette dig selv for din dedikerede indsats.

"...Helle har hjulpet mig til at komme frem til nye måder at tænke på..."

Trusler og svagheder

Undertiden kan udfordringen dog virke uoverskuelig og det kan være svært at opretholde den optimistiske tilgang. Konkurrenten ligger måske på lur med et lignende produkt eller det viser sig at indbetalingerne kommer forsinket ind, så likviditeten strammer til. Efter at have været i gang i nogle år begynder de mange arbejdstimer eventuelt at tære og ihærdigheden mister sit greb. For hvordan opretholder man motivation og hvordan finder man inspirationen og den indre styrke, når det bliver hårdt.

Innovation

Udviklingen af nye ideer og innovative løsninger kræver et åbent sind. Eget initiativ til forandring, behøver mere end penge som motivationsfaktor og blokeringer og hæmmende overbevisninger kan stække lysten til at udvikle. Den kreative proces er i sig selv kompleks og når denne skal ske under vanskelige forhold kan det være gavnligt med et nyt perspektiv og nye veje til handling.

Dit nye
perspektiv

Ovenstående er eksempler på områder og problemstillinger jeg kan hjælpe dig med gennem transformative samtaler. Omdrejningspunktet i vores samtaler er dig som person. Jeg motiverer, støtter og udfordrer indgroede antagelser, hvilket leder vejen til refleksion og nye perspektiver; nye muligheder der danner grundlag for alternativ handling på aktuelle problematikker, så du undgår gentagelsen af uhensigtsmæssige tanke- og handlemønstre.

Fra fastkørt situation til nye måder at handle på

Vores samtaler handler ikke om, at kopiere andre, ”performe” på en bestemt måde eller blive kompetent på områder, der er dig fremmed. Ethvert menneske har sit eget potentiale, som bør udmøntes individuelt og i samklang med den enkeltes personlighed. Jeg hjælper dig med at få dette potentiale frem i lyset, at se dig selv og omverdenen på en mere fyldestgørende måde; opdage dine egne vedtagne forståelsesrammer, se bagved disse og derigennem arbejde med innovative tankeprocesser, der kan lede videre til nye løsninger og måder at handle på. Vi arbejder fremadrettet og målorienteret med udgangspunkt i din aktuelle situation, så du bliver styrket og motiveret i dit arbejde.